Menu
U bent hier: Inspiratie > Facebook

Facebook

Maakt u gebruik van Facebook? Dan helpen wij u graag naar meer likes, meer interactie en meer omzet met softijs. Maak daarom geheel kosteloos gebruik van onze Facebook service! Facebook is immers een snel en goedkoop middel om uw klanten te bereiken


WAT IS HET?

De Nic Facebook service plaatst automatisch professionele softijs gerelateerde berichten, die gericht zijn op consumenten, op uw Facebook pagina en helpt u zo naar een groter bereik, meer klanten en meer omzet! Tientallen softijsverkopers gingen u reeds voor met aantoonbaar succes; het bereik via Facebook verdrievoudigde en de reacties op berichten verviervoudigden. Deze resultaten realiseren wij ook graag voor uw onderneming! Uiteraard zijn berichten aangepast aan het seizoen, evenementen of andere omstandigheden.

 

HOE DOE IK MEE?

Meedoen is eenvoudig, vul onderstaande aanmeldformulier in. Vervolgens ontvangt u een bevestigingsmail waarin ons drie-stappen plan staat om uw pagina aan het programma te koppelen. Hierbij wordt niet om wachtwoorden of persoonlijke gegevens gevraagd. U hoeft Nic nederalnd enkel te machtigen om namens u twee tot drie keer per maand berichten te plaatsen op uw bedrijfspagina.

 

HOE WERKT HET?

• Na uw aanmelding ontvangt u van ons een overzicht van de berichten die we in de komende maanden op uw Facebookpagina gaan plaatsen.

• U ontvangt 24 uur voordat we een bericht plaatsen een notificatie via email.

• U kunt zicht ten alle tijden eenvoudig afmelden.

 

WAT KOST HET? NIKS!

Wij bieden u deze service geheel gratis aan!

 

Meld u met onderstaand formulier aan voor onze gratis Facebook service!

Facebook
Documenten
Download: Facebook flyer
Facebook flyer
Nieuwsbrief
Contact

NIC Nederland BV
Telefoon: +31(0)182 637 416
Email: info@nicice.nl

NIC Nederland BV © 2022  Content by Nic Nederland
Algemene Leveringsvoorwaarden